Порака наша

Сподели со своите пријатели

Учениците – волонтери од кумановската Гимназија „Гоце Делчев“ со наставничката Ангела Петковска денеска беа во посета на Центарот за интелектуална попреченост – Порака наша. Loading…     Гимназијалците претходно со останатите соученици собрале парична донација за штитениците на центарот, а денеска ги дружеа во ликовна работилница и вапцање велигденски јајца.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Општинска организација Црвен крст од Куманово во рамките на проектот „Обука за персонални асистенти на лица со попреченост” кој е во завршниот модул, организираше посета и практична настава во Дневниот центар за лица со попреченост „Порака наша”.   Loading…   Идните персонални асистенти својата професионалност и посветеност имаа можност даПрочитај повеќе