пластична хирургија

Сподели со своите пријатели

Ендрју Вордл (44) роден е со ретко пореметување, во кое мочниот меур и каналот се развиваат надвор од телото. Лекарите меурот и каналот ги вратиле во телото, но поради оваа пореметување никогаш не му изразнал пенис. Угостител од Манчестер поради овој проблем бил толку очаен, што пред неколку години сеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Интроветната танчерка позната како Марија Магдалена (24) од Торонто, потрошила над 150.000 долари за корекции на своето тело, не планира да застане тука. По 12 години и 17 операции: Трансексуалец потрошил милиони за да изгледа како барбика (фото) Loading… Таа првин ги зголемила градите, потоа усните и продолжува понатаму. КакоПрочитај повеќе