пензии

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика известува дека од утре 29.03.2022 год. (вторник) започнува етапната исплата на мартовските пензии. Пензиите ќе бидат исплатени предвреме и етапно, со цел да се овозможи поголема заштита на пензионерите во услови на опасност од Ковид 19. Loading… Пензија повисока за 1.000 денари ќе добијатПрочитај повеќе