Пени Мордант

Сподели со своите пријатели

Минатиот месец, Лиз Трас им рече на Британците дека можат да ја „издржат бурата“ во нејзиниот прв говор како премиер, а сега е предупредена дека е „разоткриена“ бидејќи се шпекулира за заговори за нејзино соборување. Loading… Пратениците од Ториевците почнаа јавно да повикуваат Лиз Трас да поднесе оставка, додека поранешниотПрочитај повеќе