пасош

македонија пасош

Сподели со своите пријатели

Речиси и да нема личност која ќе се пофали колку добро испаднала на фотографијата од пасошот. Loading… Главно сите изгледаме помрачно од вообичаено, посериозно, преплашено, погрдо, посомничено… Но, насмевката може многу повеќе да ни го искомплицира животот. И не само тоа, не треба да се смеете на фотографии за документи.Прочитај повеќе