Паркленд

Сподели со своите пријатели

Николас Круз, кому му се судеше за убиство на 17 лица во средно училиште во американскиот град Паркленд во 2018 година, беше осуден на доживотен затвор, без можност за условно ослободување. Loading… Таа пресуда беше донесена во четвртокот, бидејќи 12 членови на поротата не едногласно одлучија Круз да биде погубенПрочитај повеќе