Панини

Сподели со своите пријатели

На осумгодишниот Педро од Бразил мајка му не можела да му го купи албумот и сликичките на „Панини“ од Светското првенство во фудбал, па момчето одлучило сам да си го нацрта. Секоја втора година, момчиња, возрасни мажи, но и бројни девојки нетрпеливо ги чекаат новите албуми на „Панини“ со сликичкиПрочитај повеќе