панда

white and black panda on brown wooden fence during daytime

Сподели со своите пријатели

Зоолошката градина Таиџоу во источната кинеска провинција Џиангсу е обвинета за лажно рекламирање затоа што ги заведувала своите посетители да мислат дека ќе видат панди со тоа што го бојадисувале крзното на кучињата чау чау во црно-бело за рекламни цели. Loading… Зоолошката градина на 1 мај на социјалните мрежи јаПрочитај повеќе