Отсек за превенција

Сподели со своите пријатели

Во пресрет на 7 Мај – Ден на македонската полиција, денес во просториите на ОО на Црвен Крст Куманово, се одржа традиционален шаховски турнир. Loading… На турнирот во организација на СВР Куманово, шаховските вештини ги одмерија екипите од кумановската полиција, Црвен Крст, АРМ, ОУ ”Сами Фрешери”, Мото Клуб ”Мечки”, СОУПрочитај повеќе