оргазам

sexually, portrait, feelings

Сподели со своите пријатели

Оргазмот е сè уште недостижна цел за некои жени, за други само приказна што се случила еднаш, им се случил на повеќето од нив, но не било баш добро да се зборува за тоа. Loading… Па, размислете – очигледно проблемот не може да биде само кај жените, туку и кајПрочитај повеќе