ореви

Сподели со своите пријатели

Ореви се многу вредни – некои од најкорисните констатираа научницитеа. Тие имаат силно влијание врз некои хронични болести, помагајќи им да ги контролираат или да ги спречат. Loading… Дневната потрошувачка на мали количества ореви го храни телото со витамини, масни киселини, корисни протеини и минерали. Медицинските истражувања на оваа темаПрочитај повеќе