Општина Центар

Сподели со своите пријатели

Вкупно 43.56о регистрирани гласачи – жители на Општина Центар, денес ќе можат да го дадат својот глас на референдумското прашање „Дали сте за тоа да се задржи автентичниот изглед на фасадата на Градскиот трговски центар?“. Loading… Во процесот на набљудување на изборите, вклучени се  вкупно 597 набљудувачи – од ДржавнатаПрочитај повеќе