Олександар Старух

Сподели со своите пријатели

Еден цивил загина во ракетен напад на руските сили врз Запорожје, соопшти Анатолиј Куртев, секретар на градскиот совет на Запорожје. Loading… Во исто време, шефот на регионалната воена управа на Запорожје, Олександар Старух, изјави дека по последниот ракетен напад на руските сили, 123 станбени згради во Запорожје останале без греење,Прочитај повеќе