одмазда

Сподели со своите пријатели

На оваа венчавка се тргнало според традицијата, црква па подоцна пример. Се било испланирано до последен детал, но следувало шокантно продолжение. Имено, повреденото поранешно момче на невестата, испринтал интимни фотографии од периодот кога таа била во врска со него, ги ставил во коверти и оставил по еден за сите гости.Прочитај повеќе