Нусрет Гокче

Сподели со своите пријатели

Нусрет Гокче, кој е попознат како Салт Бае, турски месар и готвач, повторно ја шокираше целата светска јавност со нова објава на Инстаграм каде го следат речиси 50 милиони луѓе. Loading… Салт Бае објави видео на оваа социјална мрежа, а многумина во коментарите истакнаа дека првпат го слушаат како зборува.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Познатиот ресторан на готвачот Нусрет Гокче објави на социјалните мрежи сметка со вртоглав број, кој го направиле гостите на неговиот ресторан. Loading… Нусрет Гокче важи за еден од најпознатите готвачи во светот, додека неговите ресторани се најпопуларни и се синоним за луксуз. Сепак, во последно време, познатиот ресторан се соочуваПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Познатиот турски готвач Нусрет Гокче, попознат на социјалните мрежи како Salt Bae, се појави во 2017 година и до ден денес бележи неверојатни успеси. Loading… Освен што поседува синџир ресторани, повеќето луѓе не знаат многу за него, и покрај неговата голема популарност. Нусрет потекнува од Источна Анадолија, а татко муПрочитај повеќе