Нисим Ватури

Сподели со своите пријатели

Израелскиот политичар Нисим Ватури денеска го повтори својот повик да се запали Газа, велејќи дека „таму нема невини“. Loading… Ватури, заменик-претседател на израелскиот парламент (Кнесет), во ноември рече дека Израел не смее да направи „ништо помалку од да ја запали Газа“ и „да ја спали“, велејќи дека „Газа е Хамас“.Прочитај повеќе