Николај Токарев

Сподели со своите пријатели

Директорот на руската државна нафтена компанија Транснефт Николај Токарев изјави дека компанијата добила барања од Полска и Германија за купување нафта за 2023 година. Loading… „Тие рекоа дека од 1 јануари нема да купуваат нафта од Русија, а сега добивме барања од полски компании за набавка на три милиони метричкиПрочитај повеќе