Невада

Сподели со своите пријатели

Очите на американската јавност во наредните денови ќе бидат насочени кон Аризона и Невада, каде со неизброени гласови може да се одговори на прашањето „кој ќе ја преземе контролата врз американскиот Сенат“. Loading… За да се постигне мнозинство, и демократите и републиканците мора да победат во двете држави, пренесува Ројтерс.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Тематски уредениот мотел среде пустината Невада важи за најстрашен американски мотел. Мотелот „Кловн“ е како сцена од хорор филмот „То“, за кловнот убиец Пенивајзу. Како некој да ги собрал сите кловнови кои некогаш се појавиле во хорор филмовите и ги сместил во овој мотел. Од многу мали наредени долж полиците,Прочитај повеќе