Ненси Фесер

Сподели со своите пријатели

Германската министерка за внатрешни работи Ненси Фесер го отпушти Арнеу Шенбом, шеф на Федералната канцеларија за информатичка безбедност (БСИ), откако медиумите се појавија информации за неговите наводни врски со луѓе поврзани со руските разузнавачки служби. Loading… Како што изјави портпаролот на министерството за Си-Ен-Ен, отказот стапил во сила веднаш. „ВеќеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Германската министерка за внатрешни работи Ненси Фесер сака да го отпушти својот шеф за сајбер безбедност поради можни контакти со луѓе вклучени во руските безбедносни служби, објавија германските медиуми доцна во неделата, повикувајќи се на владини извори. Loading… Арне Шенбом, претседател на федералната агенција за информациска безбедност БСИ, можел даПрочитај повеќе