Небојша Захариевски

Сподели со своите пријатели

Небојша Захариевски, носителот на кандидатската листа за пратеници во ИЕ 6 од Движењето ЗНАМ – За наша Македонија денеска одржа прес конференција на која ги претстави мерките за развој на туризмот, предвидени во програмата на Движењето „Проглас за достоинствена Македонија“. Loading… Тој рече дека во делот на градењето на МакедонијаПрочитај повеќе