настинка

Сподели со своите пријатели

Многумина се грижат дали можат да настинат само благодарение на долгиот престој во студено време? Loading… Одговорот е не. Но, сепак, постои врска помеѓу настинката и вирусот.     „Ние со право ја нарекуваме сезона на настинка и грип“, рече др. Бенџамин Сингер, специјалист за белодробни заболувања во северозападната меморијалнаПрочитај повеќе