Наставнички Пленум

Сподели со своите пријатели

Организирано со автобуски превоз, средношколците од Куманово вчера се упатија на протестниот Трет Студетнски Марш во Скопје каде пред МОН а подоцна и пред Владата на РМ побараа средба со Министерот Абдулаќим Адеми. Loading… [huge_it_gallery id=”19″] Децата ви се на улица, додека вие ја продлабочувате дупката што собира гној воПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Наставничкиот Пленум ќе протестира заедно со Средношколскиот Пленум на Третиот Средношколски марш закажан за 23-ти април во Скопје. Loading… По тој повод, Наставничкиот Пленум упати писмо со поддршка на учениците. Отвореното писмо го пренесуваме интегрално:   Почитувани, Како наставници сметаме дека е наша професионална и граѓанска одговорност и обврска да гиПрочитај повеќе