населба Иго Тричковиќ

Сподели со своите пријатели

Почна поставување на бекатон на улици во кумановската населба Иго Тричковиќ, соопштија денеска надлежните. Loading…     Претходно, од одделението за комунални дејности информираа дека ќе се реконструираат краците „1“, „4“ и „5“ во населбата Иго Тричковиќ.     За санација на кракот „1“ одбрана е компанијата „РМК градба“ одПрочитај повеќе