модерни танци

Сподели со своите пријатели

Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев” вчеравечер балетското студио „Ултра“ од Куманово го одбележа 30-годишното успешно опстојување во сферата на модерните танци, поддржано од градоначалникот и Советот на Општина Куманово. Loading…     Заедно со Александра Димитриевска, која е основач и кореограф на ова Студио, бележат бројни настапи на фестивалиПрочитај повеќе