Младен Чадиковски

Сподели со своите пријатели

Младен Чадиковски останува на чело на Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) и во следните четири години. Loading… Тој денеска ја доби довербата на колегите новинари и медиумски работници од целата држава на редовното изборно собрание на здружението. Чадиковски победи уште во првиот круг со освоени 299 гласови. Неговите противнициПрочитај повеќе