Мирослав Сурла

Сподели со своите пријатели

Кумановскиот боксер Филип Наковски утре ќе настапи на 52. издание на Меѓународниот боксерски турнир „Златен гонг“ кој ќе се одржи во Скопје. Loading… По долга пауза, Наковски повторно ќе се врати во рингот, по едномесечен интензивен тренинг со некогашната легенда на кумановскиот и југословенски бокс Миро Матијевиќ, познат како МирославПрочитај повеќе