Минг Чи-Куо

Сподели со своите пријатели

Уште во 2018 година се зборуваше за неизвесната судбина на уредот iPhone SE и кога работеа на iPhone SE 2. Loading… Тогаш аналитичарот Минг Чи-Куо истакна дека покрај трите модели кои компанијата ги лансираше во 2017 трите за кои се подготвуваше. Во 2018 година Apple немаше доволно средства и заПрочитај повеќе