Миладиновци

Сподели со своите пријатели

На десната коловозна лента на автопатот Скопје – Куманово од 11 часот вчера е воведена времена измена на режимот на сообраќај. Loading… – Во должина од 1.000 метри (пред НС Миладиновци до НС Миладиновци), сообраќајната лента за принудно запирање и сообраќајната лента за возење ќе бидат затворени, додека сообраќајот сеПрочитај повеќе