Мифта Исмаил

Сподели со своите пријатели

Спасувачките напори беа засилени во вторникот низ поплавениот Пакистан за да им се помогне на десетици милиони луѓе погодени од немилосрдните монсунски дождови кои потопија третина од земјата и однесоа повеќе од 1.100 животи. Loading… Дождовите што почнаа во јуни ги предизвикаа најголемите поплави во повеќе од една деценија. ДеловиПрочитај повеќе