метеорити

Сподели со своите пријатели

Научниците неодамна открија еден од најголемите метеорити некогаш забележани во Мичиген, но некако, децении по неговото откритие, тој ги избегнал експертите. Loading… Тој камен ги збунува научниците со својата големина и фактот што со децении лежел непрепознаен во секојдневната употреба. Тежел речиси 10 килограми и бил ставен под врата наПрочитај повеќе