мемов

Сподели со своите пријатели

Движењето ЗНАМ – За наша Македонија денеска одржа прес конференција на која информираше за донесените одлуки на Централниот одбор во однос на предлог кандидати за заменици министри од редовите на Движењето во Владата на Република Македонија. Loading… Портпаролот на Движењето, Никола Мемов, рече дека Централниот одбор со едногласно донесена одлукаПрочитај повеќе