Мелани Хулм

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, се сретна со Мелани Хулм, државна министерка за Европа и меѓународни односи на покраината Баварија при Сојузна Република Германија. Loading… На состанокот е констатирано дека е од големо значење Република Северна Македонија да направи исчекор во европските интеграции, бидејќи пандемијата иПрочитај повеќе