Мелани Џоли

Сподели со своите пријатели

Канадската министерка за надворешни работи Мелани Џоли најави дека земјата ќе донира 15 милиони канадски долари за Украина за набавка на заштитна опрема потребна за отстранување на експлозивни направи од минирани области. Loading… Донацијата ќе помогне во откривање и чистење на нагазни мини, неексплодирани гранати и други експлозивни направи, пренесуваПрочитај повеќе