Медена Кадирова

Сподели со своите пријатели

Рускиот претседател Владимир Путин неодамна и го додели Орденот Мајка на хероите на Медна Кадирова, сопругата на чеченскиот лидер Рамзан Кадиров. Loading… Станува збор за државна награда од ерата на Советскиот Сојуз, која повторно беше воведена во август годинава. Медна Кадирова доби признание за „постигнувањето во зајакнувањето на институцијата семејствоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Наградата „Херојска мајка“, награда од советската ера, повторно е официјална државна награда во Русија. Loading… Рускиот претседател Владимир Путин додели две награди „Херојска мајка“ на две жени, а едната оди на сопругата на чеченскиот лидер Рамзан Кадиров, пишува независниот руски портал Медуза. Медена Кадирова и Русинката Џамалија Олга Дегтјаренко добијаПрочитај повеќе