Матеј Спасиќ

Сподели со своите пријатели

Средношколци од Куманово ќе се натпреваруваат на глобалниот натпревар „Microsoft office specialist” и „Adobe certified professional” во САД. Loading… Илина Арсовска од СОУ Гимназија „Гоце Делчев“ и Леонид Петковски од ОСТУ „Наце Буѓони“ ќе бидат дел од тимот кој ќе ја претставува Македонија на глобалниот натпревар во Анахајм, Лос АнџелесПрочитај повеќе