Мартина Шимковичова

Сподели со своите пријатели

„Хетеросексуалците ја создаваат иднината затоа што создаваат бебиња. Европа изумира поради прекумерниот број на ЛГБТК+ луѓе. Необично е тоа што се случува со белата раса“, рече словачката министерка за култура Мартина Шимковичова. Loading… Словачката министерка за култура Мартина Шимковичова во неодамнешното интервју за словачките медиуми изјави дека смета дека ЛГБТК+Прочитај повеќе