Мартин Стефановски

Сподели со своите пријатели

Мартин Стефановски, главен тренер на Д Стронгест од Куманово, се здоби со црн појас во бразилска џуи џица. Loading… Црниот појас во оваа боречка вештина е круна на неговата тринаесетгодишна посветеност на бразилската џиу џица, а пред две години љубовта кон истата започна да ја пренесува на останатите откако одлучиПрочитај повеќе