Марлен Флаверс

Сподели со своите пријатели

Марлен Флаверс е име кое во последно време ги инспирира луѓето ширум планетата. Loading… Таа е навидум слатка баба во своите 70-ти години, а за неколку секунди од видеото се претвора во вистинска фитнес ѕвезда.     View this post on Instagram   A post shared by Granny Guns (@granny__guns)Прочитај повеќе