Марко Митровски

Сподели со своите пријатели

„Куманово гас“ интензивно работи на проширување на секундарната дистрибутивна гасоводната мрежа кај „Соколански парк“ Куманово, информираа надлежните од јавното претпријатие. Loading… Предвидено е да се изгради 1, 3 километри мрежа од кои еден километар од булеварот „Трета МУБ“ до средното училиште „Наце Буѓони“ и 300 метри кон „Народна Револуција“ доПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Министерството за економија објави јавен оглас за надоместување на трошоци за домаќинства за изработена проектна документација за приклучок за надоместок за дистрибуција на природен гас за извршен приклучок на систем за дистрибуција на гас. Loading… Надлежните од јавното претпријатие „Куманово Гас“ ги повикаа заинтересираните кумановци да направат приклучок и даПрочитај повеќе