Марјан Ѕингаров

Сподели со своите пријатели

На 7 март (вторник) 2023 во КИЦ на РСМ во Софија, со почеток од 18:00 часот, ќе се одржи отворањето на ликовната изложба „Реминисценции“, составена од сликарски дела на Марјан Ѕингаров, повеќегодишен соработник и пријател на КИЦ на РСМ во Софија. Loading… На изложбата авторот го претставува својот последен циклусПрочитај повеќе