Марина Алексовска

Сподели со своите пријатели

Претседателката на Советот на Општина Куманово Ивана Ѓорѓиевска на денешната прес конференција одговори на вчерашните обвинувања на директорката на Детската градинка „Ангел Шајче“ Марина Алексоввска. Loading… Алексовска вчера рече дека Советот не одобрил зголемување на капацитетите за згрижување во градинката со што нови уписи есенва нема да има. Според Ѓорѓиевска,Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Општина Куманово денеска преку соопштение се произнесе по вчерашната прес конференција на директорката на кумановската градинка „Ангел Шајче“, Марина Алексовска која изјави дека градоначалникот Максим Димитриевски не ги запазил роковите за избор на нов директор на установата. Loading… Денеска Општина Куманово преку соопштение вели дека директорката на прес конференцијата вештоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Кумановската градинка „Ангел Шајче“ денеска продолжи со своите текови активности во сферата на грижа и заштита на децата и покрај штрајкот организиран од СОНК, кој освен училиштата ги опфаќа и градинките. Loading… Како што појасни директорката на установата Марина Алексовска денеска 350 дечиња биле згрижени во неколкуте објекти на градинката,Прочитај повеќе