Марија Малмер Стенергард

Сподели со своите пријатели

Министрите за внатрешни работи на земјите-членки на Европската унија, по целодневните преговори во Луксембург, се договорија за заеднички став за двата клучни законски предлози за миграција и азил, соопшти шведската министерка за миграција, Марија Малмер Стенергард. Loading… Министрите донесоа заеднички став за Регулативата за управување со азил и миграција иПрочитај повеќе