Манчестер

Сподели со своите пријатели

Стотици домови се оштетени откако, како што пишува Би-Би-Си, локализирано торнадо мина низ дел од Манчестер. Loading… Полицијата прогласи голем инцидент по торнадото поради сериозноста на штетата и потенцијалниот ризик за јавната безбедност.   Last night a supercell thunderstorm crossed Greater Manchester causing damage. We know from our Dopplar radarПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Криминалот не се исплати, а во тоа се уверил крадец од Манчестер кој сотанал заклучен во дуќанот кој сакал да го ограби. Работник во дуќанот „Рајалс Тавернс“ го забележал крадецот, па ги заклучил вратата, а тој потрчал по скалите на катот во намера да пронајде излез. Крадец остана без гаќиПрочитај повеќе