малолетник

Сподели со своите пријатели

На 07.02.2018 година околу 18,10 часот во с.Боговиње-тетовско, полициски службеници од Полициско одделение Камењане дале знак за да застане патничко моторно возило “БМВ“ со скопски регистерски таблици. Како што информираат од Министерството за внатрешни работи, истото застанало и кога полицискиот службеник се доближил, возачот во возилото го стартувал истото иПрочитај повеќе