Мајкл Клоус

Сподели со своите пријатели

Во четврток со почеток во 20 часот во Изложбениот салон на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово ќе биде отворена изложба на слики на авторот Мајкл Клоус. Loading… Се работи за најновата продукција на дела ( 25 слики ) од овој автор,  работени во рамките на повеќегодишниот проектПрочитај повеќе