Лукаш Јасина

Сподели со своите пријатели

Рускиот амбасадор во Варшава беше поканет во полското Министерство за надворешни работи за да го информира за осудата на нелегалните референдуми и анексијата на украинските територии минатата недела, како и за заканите на Русија за светскиот мир, вклучително и заканите за Полска, но самата Полска без Европската унија нема даПрочитај повеќе