Лемехани Натан Ниренда

Сподели со своите пријатели

Семејството на загинатиот 23-годишен студент од Замбија, кој беше осуден на затвор во Русија, а потоа регрутиран да се бори во Украина, бара од Москва објаснување за неговата смрт. Loading… Лемехани Натан Ниренда бил осуден на девет години затвор за дрога, но бил ослободен и распореден на фронтот во Украина,Прочитај повеќе