куманоов

Сподели со своите пријатели

Членовите на Мото клуб „Мечки“ од Куманово најавуваат вистински спектакл на овогодинешното издание на Мото рок фестивалот што ќе се одржи на 11ти јуни на спортскиот аеродром Аџитепе. Loading… Многу музика, печени прасиња, пена парти, но и културни и уметнички перформанси ќе опфати настанот кој се очекува да собере моторџииПрочитај повеќе