Крф

Сподели со своите пријатели

Баба (67) скокнала во бунар длабок осум метри на островот Крф за да ја спаси својата четиригодишна внука која паднала во него. Loading… Како што јави Екатеимерини, и бабата и внуката се добро и не се повредени. Бабата забележала дека нејзината внука паднала во бунарот и веднаш скокнала и сеПрочитај повеќе