Константин Воронцов

Сподели со своите пријатели

Белата куќа ќе испрати соодветен одговор на секој напад врз американската инфраструктура. Loading… Ова го соопшти портпаролот на Белата куќа Џон Кирби како одговор на изјава на висок руски функционер на МНР Константин Воронцов, кој рече дека комерцијалните сателити од Америка и нејзините сојузници можат да станат легитимна цел, доколкуПрочитај повеќе